Skoči na glavno vsebino
Praktična delavnica – priprava jedi iz  BIO mleka

Praktična delavnica – priprava jedi iz BIO mleka

V četrtek, 19. 10. 2023, smo učenci sedmega razreda, pri predmetu Sodobna priprava hrane, pripravljali različne jedi iz BIO mleka mlekarne Krepko. Iz mleka lahko pripravimo res veliko zdravih in okusnih jedi, mi smo pripravili: KUHAN PUDING MLEČNI RIŽ SKUTO, ki smo jo...

več...
20. maj – Svetovni dan čebel

20. maj – Svetovni dan čebel

Slovenija je v okviru Organizacije Združenih narodov (OZN) predlagala, da se 20. maj razglasi za svetovni dan čebel. Po treh letih mednarodnih prizadevanj so države članice Združenih narodov 20. decembra 2017 soglasno potrdile predlog Slovenije in tako je 20. maj...

več...
Vabilo na 23. PRAZNIK KOZJANSKEGA JABOLKA

Vabilo na 23. PRAZNIK KOZJANSKEGA JABOLKA

Dragi prebivalci, obiskovalci in prijatelji Kozjanskega parka, približuje se 23. Praznik kozjanskega jabolka, v okviru katerega pripravljamo številne zanimive dogodke, zato vas v prihodnjih dneh prijazno vabimo na:  nedelja, 2. oktober: 14. POHOD PO...

več...
POSVET »Možnost uporabe invazivnih tujerodnih rastlin«

POSVET »Možnost uporabe invazivnih tujerodnih rastlin«

Dragi prebivalci, obiskovalci in prijatelji Kozjanskega parka, v sodelovanju z Društvom za biodinamično gospodarjenje Ajda Posavje vas prijazno vabimo na POSVET »Možnost uporabe invazivnih tujerodnih rastlin«, ki bo v petek, 16. septembra 2022 s pričetkom ob 10. uri...

več...
Praktične delavnice pri gospodinjskem pouku

Praktične delavnice pri gospodinjskem pouku

Z učenci šestega razreda smo pri pouku gospodinjstva spoznali različno sadje in zelenjavo ter mleko in mlečne izdelke. Spoznali smo veliko različnih vrsta sadja in zelenjave, za kaj so zdravi, katere vitamine in minerale vsebujejo, kam jih uvrščamo. Učiteljica nam je...

več...
Dostopnost